hretsiia-vyplatyt-miliony-yevro-kompensatsii-postrazhdalym-vid-lisovoi-pozhezhi-poblyzu-afin

Греція виплатить мільйони євро компенсації постраждалим від лісової пожежі поблизу Афін

 • 18965 переглядiв

Уряд Греції запропонує компенсації домогосподарствам і підприємствам, які постраждали від пожежі поблизу Афін. Сума перевищить 30 млн євро, включаючи до 150 тис. євро для будинків та 500 тис. для підприємств.

Уряд Греції запропонує компенсацію на загальну суму в мільйони євро домогосподарствам і підприємствам, які постраждали внаслідок масштабної пожежі поблизу Афін. Про це повідомляє Reuters, пише УНН.

Деталі

Наразі інспекції виявили близько 146 будинків, які зазнали серйозних пошкоджень внаслідок пожежі, а також 31 підприємство.

Уряд запропонує до 150 тисяч євро, 80% у вигляді державної допомоги та 20% у вигляді безвідсоткових позик, а також до 500 тисяч євро зруйнованим підприємствам, заявили у Міністерстві фінансів Греції.

Зараз точно не відомо, скільки держава передбачила у бюджеті на такі компенсації. Але урядовець повідомив виданню, що сума перевищить 30 мільйонів євро, включаючи 5,2 мільйона євро додаткових субсидій постраждалим муніципалітетам.

Офіс прем'єр-міністра Греції заявив, що оголосить детальний план протипожежного захисту та лісовідновлення для регіону Аттики до кінця вересня.

Нагадаємо

Як повідомляв УНН, 11 серпня, сотні лісових пожеж спалахнули в Греції, накривши Афіни димом. Влада оголосила надзвичайний стан через екстремальні погодні умови та високий ризик пожеж у половині країни.

Ольга Розгон

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Дія.Підпис: як з першого разу успішно пройти перевірку

     • 19330 переглядiв

    Війська рф з півночі запустили ударні дрони по Україні

     • 25149 переглядiв

    Прем'єр Індії Моді прибув до Польщі з дводенним візитом

     • 19058 переглядiв