ukenru
hrant-shapps-skasuvav-poizdku-do-odesy-cherez-zahrozu-rosiiskoho-obstrilu

Грант Шаппс скасував поїздку до Одеси через загрозу російського обстрілу

 • 22544 переглядiв

Грант Шаппс скасував поїздку до Одеси з міркувань безпеки після того, як літак, що перевозив його з Польщі до Англії, заглушив сигнал GPS під час польоту над калінінградською областю рф.

Міністр оборони Британії Грант Шаппс відмовився від поїздки до Одеси минулого тижня через "міркування безпеки". Про це пишуть BBC і Sunday Times, передає УНН.

Деталі

Міністр оборони Британії Грант Шаппс ухвалив рішення не їхати до Одеси, після того як від розвідки Великої Британії з'явилося застереження про витік інформації про плани делегації глави британського оборонного відомства до Росії.

Шаппс, супроводжуваний главою британської армії адміралом сером Тоні Радакіним, готувався відвідати Одесу на початку березня, під час триденного візиту в Україну.

Заплановану до цього поїздку до Одеси скасували всього за кілька годин до відправлення на підставі даних розвідки, з яких випливало, що Кремлю відомо про плани Шаппса.

Нагадаємо

Надалі стало відомо, що літак RAF, який перевозив пана Шаппса до Англії з Польщі на початку поточного тижня, заглушив сигнал GPS під час польоту над російським ексклавом Калінінградом.

В Одеській області відновлюють, укріплюють і створюють нові оборонні укріплення, щоб не дати ворогу захопити нові території та вигнати окупантів.

19.03.2024, 10:44 • [views_0]

Ігор Тележніков

Війна