ukenru
holova-sluzhby-zovnishnoi-rozvidky-rosii-vidvidav-vizytom-do-kndr

Голова Служби зовнішньої розвідки Росії відвідав візитом до КНДР

 • 29270 переглядiв

Голова Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Наришкін здійснив 3-денний візит до Північної Кореї і обговорив з міністром державної безпеки КНДР Лі Чан Де посилення співпраці між Москвою і Пхеньяном.

Керівник Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Наришкін разом із делегацією відвідав Північну Корею з триденним діловим візитом, де обговорив зміцнення співробітництва між Москвою та Пхеньяном. Про це пише Центральна телеграфна агенція Кореї, передає УНН.

Деталі

У рамках візиту, що тривав з 25 по 27 березня, Наришкін провів зустріч із міністром державної безпеки КНДР Лі Чхан Де. Вони "обговорили ділові питання щодо подальшого зміцнення співпраці у відповідь на посилення шпигунства та інтриг ворожих сил".

У виданні зазначили, що зустріч відбулася у "товариській та серцевій атмосфері", а сторони досягли єдиної позиції з порушених питань.

Під час переговорів сторони поінформували одна одну про погляди на поточну міжнародну та регіональну ситуацію щодо Корейського півострова та Росії, а також широко і глибоко обговорили практичні питання для подальшого посилення співпраці в боротьбі з постійно зростаючими шпигунськими та змовницькими діями ворожих сил

ідеться в повідомленні KCNA.

Не уточнюються подробиці переговорів, однак можна припускати, що очільники спецслужб також обмінялись розвідувальними даними про війну Росії з Україною та ситуацію на Корейському півострові.

США і Південна Корея створили робочу групу для блокування поставок нафти до КНДР27.03.24, 12:37 • [views_0]