holova-biudzhetnoho-komitetu-vr-pidlasa-zahubylasia-u-snihovykh-kuchuhurakh-na-trasi-kyiv-odesa-proihnoruvala-zaboronu-rukhu

Голова бюджетного Комітету ВР Підласа загубилася у снігових кучугурах на трасі Київ-Одеса: проігнорувала заборону руху

 • 31102 переглядiв

Роксолана Підласа, голова бюджетного комітету Верховної Ради України, опинилася у сніговій пастці на трасі Київ-Одеса. Дорога заблокована через несприятливі погодні умови, численні автомобілі застрягли після того, як водії проігнорували попередження.

Голова бюджетного Комітету Верховної Ради Роксолана Підласа застрягла у снігових кучугурах на трасі Київ - Одеса, повідомляє УНН.

Попри заборону руху і наявну інформацію щодо перекриття траси Київ-Одеса народна депутатка вирушила у напрямку Одеси. Пʼять годин тому у своїх сторіз FB Підласа постила фото своєї подорожі з перекритої траси. 

Нагадаємо

Ще вчора стало відомо про перекриття траси Київ-Одеса через стихію. До цього часу заборона руху цією дорогою не знята.

За даними рятувальників, значна кількість транспорту застрягла у кучугурах з учорашнього дня через ігнорування водіями попередження про стихію та заборону руху трасами.

Зокрема, мова й про автобус Стамбул- Одеса, який вчора застряг у сніговій пастці через самодіяльність водія, який вирішив "обʼїхати" заборонений проїзд, і в решті разом з людьми та дітьми на півдня застряг посеред дороги. За даними ДСНС, з учорашнього дня рятувальники витягли таких 18 автобусів.  

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У російській тулі вночі безпілотник атакував оборонний завод

     • 35908 переглядiв