henshtab-pidtverdyly-ataku-po-naftobazi-polova-v-kurskii-oblasti-rf

Генштаб підтвердили атаку по нафтобазі "Польова" в курській області рф

 • 31780 переглядiв

Вночі було завдано удару по нафтобазі "Польова" в курській області рф. Зафіксовано потужні вибухи та пожежу, ймовірно зайнялися ємності з нафтопродуктами.

Сьогодні вночі Сил оборони України та СБУ А вже вчетверте уразили нафтобазу "Польова", що в курській області рф. Наслідки уточнюються. Про це повідомили у Силах оборони, пише УНН.

Сьогодні вночі завдано удару по нафтобазі "Польова", що в Курській області рф. Так, за інформацією розвідки, в районі розташування об’єкта працювали засоби протиповітряної оборони ворога. У подальшому зафіксовані потужні вибухи та пожежа, ймовірно зайнялися ємності з нафтопродуктами,

- йдеться у повідомлені.

Деталі

Нафтобаза "Польова" має 11 резервуарів з загальним об’ємом 7000 кубічних метрів і слугує, серед іншого, для задоволення потреб збройних сил російської Федерації.

Завдання було успішно виконано силами та засобами Служби безпеки України (СБУ), в кооперації з іншими елементами сил оборони.Також існує інформація про потужні вибухи біля електропідстанції в Курській області.

Деталі про наслідки ураження обох об’єктів на цей час перевіряються.

Нагадаємо

У ніч на неділю безпілотники атакували курську область рф. Після атаки спалахнула нафтобаза в селі польова, місцеві жителі чули вибухи та бачили сильне задимлення.

Популярні

Новини по темі

У Харкові пролунали вибухи

 • 28052 переглядiв