hensek-nato-zasudyv-ohydni-ataky-rosii-obitsiaie-bilshu-pidtrymku-ukraini

Генсек НАТО засудив "огидні" атаки росії, обіцяє більшу підтримку Україні

 • 28647 переглядiв

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг засудив жорстокі ракетні атаки росії на українські міста, у результаті яких загинули мирні жителі, в тому числі діти, і заявив, що на майбутньому саміті НАТО ухвалить рішення про подальше посилення підтримки України.

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг засудив ракетну атаку рф на українські міста 8 липня, у результаті якої загинули мирні жителі, у тому числі діти, і заявив, що на майбутньому саміті НАТО ухвалить рішення про подальше посилення підтримки України. Про це він сказав на пресконференції перед самітом у Вашингтоні 8 липня, пише УНН.

Деталі

"В Україні росія продовжує свою жорстоку війну. Тільки сьогодні (8 липня - ред.) ми побачили жахливі ракетні обстріли українських міст, у яких гинуть невинні мирні жителі, включно з дітьми. Я засуджую ці огидні атаки", - наголосив Столтенберг.

З його слів, "на саміті ми ухвалимо рішення щодо подальшого посилення підтримки України, і росія має розуміти, що вони не можуть цього перечекати". "Їм потрібно сісти і ухвалити рішення, за якого Україна переважатиме як суверенна незалежна держава", - вказав Столтенберг.

"Охматдит" врятував тисячі дітей. Зараз лікарня пошкоджена ударом рф": Зеленський показав кадри наслідків ворожої атаки08.07.24, 12:21

Популярні

Новини по темі

У Херсоні росіяни дроном атакували двох людей біля річки

 • 20730 переглядiв