heneral-bundesveru-masshtabnykh-zmin-na-fronti-v-ukraini-u-naiblyzhchomu-maibutnomu-ne-ochikuietsia

Генерал Бундесверу: масштабних змін на фронті в Україні у найближчому майбутньому не очікується

 • 16742 переглядiв

Генеральний інспектор Бундесверу Карстен Бреєр вважає, що в Україні не буде істотних змін на передовій через протяжність і укріпленість фронту. Він зазначає, що повільні операції можливі, але великі наступи ускладнені через швидке виявлення концентрації військ.

Генеральний інспектор Бундесверу генерал Карстен Бреєр вважає, що  в Україні не очікуються істотні зміни на фронті, але ситуація в країні, як і раніше, залежить від підтримки. Про це він сказав у інтерв'ю Tagesspiegel, передає УНН із посиланням на Welt.

У найближчому майбутньому ми не побачимо жодних масштабних переміщень на українському полі бою. Протяжність і укріпленість фронту роблять це значною мірою неможливим

- сказав Бреєр. 

Втім додав, що повільні операції можливі, але великомасштабні наступи складно буде провести. "Концентрація військ буде негайно розпізнана і призведе до контратак", - заявив Бреєр.

Доповнення 

Президент Володимир Зеленський заявив, що в Україні може завершитись гаряча стадія війни до кінця цього року, якщо з підтримкою союзників буде розроблений відповідний план.

Тетяна Краєвська

Війна

Популярні

Новини по темі

На Львівщині четверту добу шукають зниклу 11-річну дівчинку

 • 12888 переглядiв