ukenru
groysman-rozpoviv-koli-uryad-pereglyane-zarplatu-golovi-naftogazu

Гройсман розповів, коли уряд перегляне зарплату голови "Нафтогазу"

 • 10617 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман не підтримуватиме захмарних заробітних плат керівникам державних компаній. Перегляд окладів відбуватиметься під час перегляді контрактів, які компанії укладають з Кабміном. Про це він сказав під час години запитань до уряду у Верховній Раді України, передає кореспондент УНН.

"Я не буду підтримувати захмарних заробітних плат керівникам державних компаній. Це означає, що при перегляді контрактів, і по НАК "Нафтогазі" це відбудеться в березні, мене буде цікавити і це буде дискусія достатньо конкретна на уряді щодо умов оплати праці керівників національних компаній. Ми тут будемо достатньо жорсткі з точки зору позиції уряду, тому що зараз виплати здійснюються по діючим контрактам", - сказав Гройсман.

Як повідомляв УНН, поліцейським та рятувальникам пообіцяли з початку 2019 року посилення соціального захисту, зокрема підвищення заробітної плати, компенсацію за винайм квартир та систему фінансового лізингу на придбання власного житла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власники елітних автівок заплатили понад 160 млн грн податків

Українські Національні Новини

Політика