ukenru
gpu-sche-ne-napravlyala-do-radi-podannya-na-skuratovskogo-ta-dzenzerskogo

ГПУ ще не направляла до Ради подання на Скуратовського та Дзензерського

 • 14364 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. Генеральна прокуратура України ще не направляла до Верховної Ради України подання на народних депутатів Сергія Скуратовського та Дениса Дзензерського, очікуючи завершення розгляду мовного закону. Про це повідомила прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган у коментарі кореспонденту УНН.

"(Народні депутати – ред.) пройдуть мовний закон, і після виправлення неточностей у поданнях вони будуть подані до Верховної Ради", - зазначила Сарган.

За її словами, на думку генпрокурора, наразі немає сенсу передавати ці подання до Верховної Ради, оскільки парламентарі зайняті розглядом мовного закону, і ще не скоро дійдуть до інших питань.

Нагадаємо, 12 березня Спеціалізована антикорупційна прокуратура передала Генеральному прокурору України Юрію Луценкові подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народних депутатів України Сергія Скуратовського та Дениса Дзензерського.

За словами очільника відомства, Генеральна прокуратура поки що не буде надавати Верховній Раді України подання на народних депутатів України Сергія Скуратовського, Дениса Дзензерського та Андрія Дубіля щодо знаття з них депутатської недоторканості.

Як повідомляв УНН, народні депутати зупинились на 1221-й правці з понад 2 тисяч при розгляді мовного закону.

Українські Національні Новини

Політика