ukenru
glyadachi-zapisuyut-viyskovikh-iz-video-z-putinim-u-spivrobitniki-fsb-zanadto-zdorovi-dlya-poranenikh

Глядачі записують військових із відео з путіним у співробітники ФСБ. Занадто здорові для поранених

 • 139802 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. Відео з російським диктатором Володимиром Путіним, який відвідав госпіталь з пораненими під час війни в Україні, викликало підозри у глядачів. На думку користувачів Рунету, військові виглядали надто здоровими для постраждалих. Про це повідомляє УНН з посиланням на Medialeaks.

Повідомляється, що путін відвідав Центральний військовий клінічний шпиталь імені П. В. Мандрика, щоб зустрітися з військовими, пораненими під час війни в Україні. У відео диктатор поцікавився самопочуттям поранених та запитав про службу в армії.

Цитата

"На відміну від інших сюжетів про поранених учасників (у війні – ред.), які транслюють федеральні ТВ-канали та ЗМІ, у відео з володимиром путіним військові не зазнали втрати руки або ноги і виглядали цілком здоровими. Це навело глядачів на думку про те, що герої ролику можуть бути підставними особами у виконанні співробітників ФСО або ФСБ", - йдеться у повідомленні.

Коментатори також звернули увагу, що палати виглядають необжитими — на ліжках немає нічого, крім подушок та простирадл. Також вони згадали, що путін дуже рідко з'являється у громадських установах та спілкується зі звичайними громадянами. Через це користувачі Мережі припустили, що ролик знімали у бункері.

Проте жителі Сокольників, де знаходиться шпиталь, розповіли, що дороги району були перекриті. До того ж, на відео, як видається, президент одягнений у бронежилет.

Глядачі звернули увагу, що військові не віддали честь володимиру путіну і припустили, що у поранених є навушники, з допомогою яких їм диктують правильні відповіді на питання путіна.

У рунеті вважали підозрілим, що обидва військові на відео не вищі за володимира путіна, чий зріст становить близько 170 сантиметрів. Глядачі вирішили, що їх могли спеціально відібрати за цим критерієм.

Російського диктатора супроводжував глава міністерства оборони Сергій Шойгу, а раніше прессекретар Дмитро Пєсков повідомив, що путін нібито постійно тримає під контролем умови утримання поранених.

Доповнення

володимир путін, за інформацією російських ЗМІ, 5 березня провів зустріч з жінками-пілотами та стюардесами, але на ролику з цієї зустрічі були помічені нюанси, які вказують на монтаж.

Українські Національні Новини

Новини Світу