giganti-modi-versace-coach-ta-michael-kors-obyednayutsya-v-odnu-kompaniyu

Гіганти моди Versace, Coach та Michael Kors об’єднаються в одну компанію

 • 1406624 переглядiв

КИЇВ. 11 серпня. УНН. Компанія Tapestry Inc. оголосила про купівлю іншої великої групи Capri Holdings, материнської компанії Versace, Jimmy Choo і Michael Kors за 8,5 мільярдів доларів. Про це повідомляє CBS, пише УНН.

Деталі

Tapestry Inc., компанія, що володіє брендами Coach, Kate Spade і Stuart Weitzman, купує Capri Holdings, материнську компанію Versace, Jimmy Choo і Michael Kors. Угода вартістю 8,5 мільярдів доларів об'єднає шість найбільших дизайнерських брендів у світі з присутністю у понад 75 країнах.

"Поєднання Coach, Kate Spade і Stuart Weitzman з Versace, Jimmy Choo і Michael Kors створює новий потужний глобальний будинок розкоші, відкриваючи унікальну можливість підвищити цінність для наших споживачів, співробітників, громад та акціонерів по всьому світу", - сказала генеральний директор Tapestry Джоан Кревойзерат.

Така грандіозна покупка зробить Tapestry Inc чи не єдиним великим конкурентом європейських модних будинків, таких як LVMH і Kering, кожен з яких володіє кількома розкішними брендами, включаючи Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Gucci, Dior та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Секс і місто”, “Емілі в Парижі” та серіал від Опри: як український бренд Sleeper підкорив стилістів світової кіноіндустрії

Хоча минулого року Tapestry та Capri Holdings разом згенерували понад 12 мільярдів доларів доходу, придбання відбувається в той час, коли в останньої спостерігається тенденція до зниження продажів.

Capri Holdings відсвяткувала угоду, заявивши, що вона допоможе розширити присутність її розкішних брендів за межами США та сприятиме зростанню їхніх продажів.

«Об'єднавшись з Tapestry, ми матимемо більше ресурсів і можливостей для прискорення розширення нашої глобальної присутності, зберігаючи при цьому унікальну ДНК наших брендів», - сказав генеральний директор Capri Holdings Джон Д. Айдол.

Очікується, що придбання буде завершено у 2024 році, якщо акціонери Capri Holdings та регуляторні органи схвалять угоду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Французька компанія, якій належить GUCCI та LV, купує 30% акцій Valentino за 1,7 мільярда євро

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Гіганти моди Versace, Coach та Michael Kors об’єднаються в одну компанію

     • 1406624 переглядiв

    рф атакувала Київ "Кинджалами" - КМВА

     • 14105387 переглядiв

    Українці зможуть друкувати поштові марки власноруч

     • 1463534 переглядiв

    Поліція не фіксує порушень у Лаврі

     • 990746 переглядiв