ukenru
futbolist-frantsiyi-pozhertvuvav-prizovi-za-vigrash-na-chs-2018

Футболіст Франції пожертвував призові за виграш на ЧС-2018

 • 11440 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. Хавбек "Ювентуса" та збірної Франції Блейз Матюйді відзначився жестом доброї волі, повідомляє УНН з посиланням на Football Italia.

За підсумками тріумфу на Мундіалі в Росії збірна отримала 38 млн дол., а кожному з футболістів команди дісталося по 330 тис. Матюйді вирішив пожертвувати призові на благодійність.

"Кожен є вільним у питанні пожертвувань і їх публічного розголосу, але так, я віддав гроші своїй асоціації. Мбаппе правий, коли каже, що футболісти заробляють дуже великі суми. Для нас ці виплати – не так уже й багато, але це велика справа для тих, хто її потребує. Найголовніше, це йде від серця, і ми займаємося цим, тому що нас дійсно турбує це питання. Коли я бачу посмішку на обличчі дитини, я щасливий", – наголосив Матюйді.

Примітно, що француз має власну благодійну організацію "The Tremplins Blaise Matuidi", яка допомагає дітям з бідних сімей.

Як повідомляв УНН, молодий нападник збірної Франції та "ПСЖ" Кіліан Мбаппе зайнявся благодійністю після успішного виступу на Мундіалі в Росії.

Українські Національні Новини

Спорт