ukenru
fsb-priznachilo-novu-ekspertizu-u-spravi-viyskovopolonenikh-ukrayinskikh-moryakiv

ФСБ призначило нову експертизу у справі військовополонених українських моряків

 • 10003 переглядiв

КИЇВ. 29 березня. УНН. Слідство ФСБ призначило нову експертизу у справі військовополонених українських моряків. Слідство має намір перевірити працездатність артилерійських установок МБАК "Нікополь" і МБАК "Бердянськ". Про це на своїй сторінці в Facebook написав адвокат Микола Полозов, передає УНН.

"У четвер і п'ятницю продовжилися слідчі дії щодо військовополонених українських моряків. За ці два дні слідчі зробили ознайомлення адвокатів і військовополонених моряків: Володимира Терещенко, Сергія Цибізов, Андрія Оприска з постановами про призначення нової технічної експертизи. Цього разу СУ ФСБ вирішило перевірити працездатність артилерійських установок МБАК "Нікополь" і МБАК "Бердянськ", - написав Полозов.

Полозов додав, в ході слідчих дій адвокати заявили клопотання про долучення доповіді УВКПЛ ООН, в якому захоплені моряки визнаються наділеними статусом військовополонених.

Також наголошується, що в найближчі два тижні з постановами про призначення технічної експертизи будуть ознайомлені всі 24 військовополонених українських моряка та їхні адвокати.

Нагадаємо, в Російській Федерації призначили психіатричну експертизу для 22 українських моряків.

Українські Національні Новини

Політика