ukenru
frantsuz-namagavsya-provezti-cherez-kordon-narkotiki

Француз намагався провезти через кордон наркотики

 • 8891 переглядiв

КИЇВ. 25 грудня. УНН. Громадянин Франції намагався вивезти з України через кордон наркотики. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр Держприкордонслужби.

Так, на виїзд з України в пункт пропуск "Устилуг" прибув легковик "Пежо", яким їхав громадянин Франції. Враховуючи ризики, які існували, та знервовану поведінку іноземця, співробітники Львівського загону вирішили провести поглиблений огляд автівки з використанням службового пса.

"Відтак, прикордонники, спільно з працівниками ДФС, серед особистих речей водія виявили мазь у коробці з надписом "cannabis". Але під час огляду автомобіля, 57-річний француз "часу не гаяв", та спробував непомітно викинути в смітник пакет з речовиною рослинного походження. Втім, даному маневру запобігли прикордонний наряд та співробітник взаємодіючої служби. На цьому "квест-гру" не завершено. У ході подальших заходів, за 5 метрів від місця перевірки транспортного засобу, правоохоронці виявили ще один пакунок, цього разу із вмістом порошку білого кольору", – повідомили у ДПСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До РФ намагалися контрабандою переправити понад 300 кг м’яса

Правопорушника, наркотичні речовини та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 305 КК України передали компетентним органам.

Нагадаємо, громадянин Румунії намагався вивезти з України 100 пачок цигарок вартістю понад 3 тисячі гривень у коробках з вермішеллю "Мівіна".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП