fortyfikatsii-sytuatsiia-v-enerhetytsi-ta-oblashtuvannia-ukryttiv-kravchenko-pro-naradu-v-kerivnykiv-ova-z-prezydentom

Фортифікації, ситуація в енергетиці та облаштування укриттів: Кравченко про нараду в керівників ОВА з Президентом

 • 11817 переглядiв

Голова Київської ОВА Руслан Кравченко взяв участь у нараді з начальниками обласних військових адміністрацій під головуванням Президента України Володимира Зеленського. Обговорили найактуальніші питання, які потребують швидкого та комплексного реагування, щоб забезпечити безпеку та добробут людей.

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко взяв участь у нараді з начальниками обласних військових адміністрацій під головуванням Президента України Володимира Зеленського, передає УНН.

"Обговорили найактуальніші питання, які потребують від нас швидкого та комплексного реагування, щоб забезпечити безпеку та добробут людей. Пріоритет – посилення обороноздатності регіонів, ефективні заходи безпеки, облаштування фортифікацій. Доповів главі держави про конкретні заходи, які реалізовуємо на Київщині", – повідомив на сторінці у Facebook Руслан Кравченко. 

Ще одне важливе питання, розглянуте під час наради, – складна ситуація в енергетиці через постійні атаки росіян. 

"Всі громади сьогодні розуміють, що опалювальний сезон буде вкрай складним. Тому спільно з центральними органами влади вже працюємо над тим, що максимально забезпечити людей світлом, теплом та водою. І щоб розподіл споживання ресурсів був справедливим для всіх", – підкреслив начальник ОВА.

Окрему увагу приділили облаштуванню укриттів, підвищенню якості медичних та освітніх послуг. Значну допомогу у реалізації низки проєктів готові надавати наші міжнародні партнери, зокрема Сполучені Штати Америки. Глава держави доручив начальникам всіх ОВА активніше співпрацювати з американськими штатами.

Руслан Кравченко нагадав, що Київщина вже має два Меморандуми про співпрацю з американськими штатами.

"Зі штатом Вашингтон підписав Меморандум зі своїм американським колегою Джеєм Інслі навесні цього року. Меморандум зі штатом Юта був підписаний декілька днів тому Послом України в США Оксаною Маркаровою за участі Президента України Володимира Зеленського під час його офіційного візиту до США", – зазначив Руслан Кравченко. 

Він додав, що вже є напрацювання, які будуть  реалізовані. "Спільно працюємо заради Перемоги України, добробуту мешканців Київщини та всіх інших регіонів", – підкреслив начальник КОВА. 

Антоніна Туманова

Київщина

    Популярні

    Новини по темі

    На Одещині запрацювало "соціальне таксі"

     • 12031 переглядiв