finliandiia-posyliuie-sposterezhennia-za-kordonom-narazi-sytuatsiia-stabilna

Фінляндія посилює спостереження за кордоном: наразі ситуація стабільна

 • 23286 переглядiв

Фінляндія посилила охорону кордону, зберігаючи стабільність, незважаючи на те, що двоє осіб нещодавно незаконно перетнули кордон і попросили притулку. Після закриття прикордонного пункту Ніірала не було зафіксовано жодного несанкціонованого перетину кордону.

Ситуація на фінсько-російському кордоні залишається стабільною, хоча напередодні двоє людей з рф, спромоглися незаконно перетнути сухопутний кордон з Фінляндією, після чого подали прохання про притулок. В той же час, Прикордонна служба Північної Карелії повідомляє, що з моменту закриття прикордонного пункту Ніірала, жодних випадків несанкціонованого перетину не виявлено. Про це повідомляє УНН із посиланням на Satakunnan Kansa.

Деталі

Прикордонна служба Фінляндії заявляє, що посилює спостереження за кордоном по всій території. Протягом минулих діб ситуація залишалася стабільною, повідомляють прикордонники, втім згідно попередньої доповіді Прикордонної служби Південно-Східної Фінляндії, двом особам вдалося незаконно перетнути сухопутний кордон між Фінляндією та росією.

У суботу одна людина перелізла через огорожу прикордонного переходу у Ваалімаа на фінську сторону та подала заяву про надання притулку; у неділю вранці одна особа незаконно перетнула сухопутний кордон між Фінляндією та рф на південь від прикордонного переходу Ваалімаа.

Разом з тим, Прикордонна служба Північної Карелії повідомляє, що з моменту закриття прикордонного пункту Ніірала в п'ятницю ввечері жоден шукач притулку не прибув на прикордонний пункт Ніірала.

Нагадаємо

російський диктатор владимир путін заявив, що рф не хоче воювати з країнами НАТО, але у Фінляндії через вступ в Альянс "тепер будуть проблеми".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінляндія розслідуватиме воєнні злочини російського бойовика Петровського

Популярні

Повітряні Сили вночі збили 13 ударних дронів

 • 51625 переглядiв

У Білому домі прокоментували візит Орбана до Москви

 • 100735 переглядiв

Японія і Камбоджа розміновуватимуть Україну

 • 91966 переглядiв

У Криму після вибуху горить газорозподільний вузол

 • 73742 переглядiв

Новини по темі

рф посилила військову присутність в білорусі – ISW

 • 28168 переглядiв

В Авдіївці росіяни поранили ще одного жителя - ОВА

 • 30580 переглядiв

Енергетична система України стабільна - міністр

 • 35703 переглядiв

На Хмельниччині вночі знешкодили "шахед" - ОВА

 • 113026 переглядiв