ukenru
fedorov-v-ukraini-aktyvno-pratsiuiut-nad-rozrobkoiu-reb

Федоров: в Україні активно працюють над розробкою РЕБ

 • 26474 переглядiв

Україна активно розвиває засоби радіоелектронної боротьби, в тому числі спеціальні антени для безпілотників для протидії ворожим перешкодам, в рамках зусиль зі створення власної системи радіоелектронної боротьби.

Зараз в Україні розробляють спеціальні антени, які використовуються для наших дронів, щоб протидіяти глушінню з боку ворога.

Про це розповів Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров в інтерв'ю Welt, пише УНН.

Зараз ми також активно працюємо над розробкою засобів радіоелектронної боротьби. Ми розробляємо спеціальні антени, які використовуються для наших дронів.

- каже Федоров.

За його словами нам потрібно побудувати власну систему радіоелектронної боротьби та протидіяти радіоелектронним глушенням противника, щоб посилити роботу наших безпілотників.

Це чіткі технічні завдання для виробників, постійний контроль за розгортанням на полі бою та швидка логістика. Технологічна війна прискорює розвиток в цілому і вимагає швидкої реакції. Високий темп – це порядок дня!

- додав він.

Нагадаємо

Британська компанія Evolve Dynamics розробляє для українських військових безпілотники, стійкі до радіоелектронної боротьби, щоб протистояти російській тактиці глушіння.