erdohan-dav-liapasa-khlopchyku-yakyi-ne-zakhotiv-tsiluvaty-yomu-ruku

Ердоган дав ляпаса хлопчику, який не захотів цілувати йому руку

 • 20590 переглядiв

Президент Туреччини Ердоган вдарив дитину, яка не поцілувала його руку під час офіційної церемонії. Це не перший випадок, коли турецький лідер б'є дітей на публіці.

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган дав ляпаса маленькому хлопчику, який не поцілував йому руку під час офіційної церемонії. Про це пише УНН з посиланням на Halk.

Деталі 

Інцидент стався напередодні, під час церемонії відкриття проєкту захисту та оновлення плато Айдер, загальнопровінційної міської трансформації та будівництва житла "під ключ" на випадок стихійних лих. 

У мережу потрапило відео, де видно, як після виступу Ердоган вручив родині ключі від нової оселі. Першими на сцену вийшли двоє дітей з сімʼї.

Президент простягнув руку, щоб вони поцілували її, однак один із хлопчиків не зробив цього. У відповідь Ердоган дав йому ляпаса. Після того дитина таки поцілувала долоню, а турецький лідер, як вказують ЗМІ, дав обом дітям кишенькові гроші.

Доповнення

А втім, це вже не вперше у мережі з'являються кадри, як Ердоган бʼє дітей. 

Раніше президент відвідав сусідів своєї родини в Різе. Там він дав ляпаса дитині, яка хотіла, щоб той залишив підпис на футболці національної збірної Туреччини.

До того ж, подібний інцидент стався у 2021 році на відкритті тунелю Саларха в Різе, тоді Ердоган стукав по голові хлопчика.

Також торік, він публічно дав ляпаса онукові, однак казав, що "погладив його"

Популярні

Новини по темі

У Венесуелі проходять президентські вибори

 • 22237 переглядiв