elektropostachannia-v-odesi-vidnovyty-maizhe-usim-abonentam

Електропостачання в Одесі відновити майже усім абонентам

 • 38597 переглядiв

Після чергової атаки російських безпілотників на об'єкти критичної інфраструктури в Одеській області електропостачання було відновлено майже до всіх абонентів, лише 10 000 абонентів залишалися відключеними через проведення аварійно-відновлювальних робіт.

Після чергової атаки БПЛА по критичній інфраструктурі на Одещині, електропостачання відновили майже усім абонентам, про це повідомив Директор Департаменту житлово-комунального господарства та енергоефективності Антон Шалигайло у ефірі телемарафону, пише УНН.

Він повідомляє, що сьогодні вночі ворог в черговий раз атакував Одеську область безпілотниками. Під удар потрапили об'єкти енергетичної інфраструктури регіону.

Внаслідок отриманих пошкоджень енергообладнання вночі без електропостачання залишились 160 тисяч абонентів у місті Одесі та Одеському районі. Завдяки злагодженій роботі енергетиків на ранок повернути світло вдалося майже всім абонентам

- зазначив Антон Шалигайло.

Він додав, що залишається ще 10 тисяч абонентів, які відключені.

В частині міста Одеси діють аварійні відключення, проте ми маємо сподівання, це все для економії електроенергії, для зменшення навантаження на НРС-систему. Енергетики ще працюють, вони виконують необхідні аварійно-відновлювальні роботи, для того, щоб ми мали змогу вийти на завтрашній ранок без відключень

- завершив він.

Нагадаємо

Після нічних російських обстрілів в Одеській області було відновлено електропостачання, але через аварію два райони Одеси та частина Одеського району залишаються без світла, яке інженери обіцяють відновити протягом декількох годин. 

Популярні

Новини по темі

Електропостачання в Одесі відновити майже усім абонентам

 • 38597 переглядiв

Прем’єри серіалів у квітня

 • 35779 переглядiв