eks-ministra-yordaniyi-ta-chlena-korolivskoyi-rodini-zasudili-do-15-rokiv-uvyaznennya

Екс-міністра Йорданії та члена королівської родини засудили до 15 років ув'язнення

 • 14187 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. Суд державної безпеки Йорданії засудив двох високопоставлених осіб до 15 років позбавлення волі за змову проти короля. Про це повідомляє державне інформаційне агентство “Petra”, передає УНН.

Деталі

Бассем Авадалла, колишній міністр фінансів Йорданії та голова королівського суду, Шаріф Хасан Бен Зейд, член королівської родини, звинувачуються у підбурюванні проти короля Йорданії Абдуллі II та прагненні створити хаос у країні.

Суд додав, що Авадалла зайняв ключові посади в країні, що дало йому можливість побудувати мережу, що включає як внутрішні, так і зовнішні фактори.

Доповнення

У червні Суд державної безпеки оголосив про переслідування Авадалли і Зейда, звинувативши їх у заподіянні шкоди безпеці Йорданії та дестабілізації країни. У квітні заарештували члена королівської сім'ї Шеріфа Хасан бен Заїда, колишнього радника короля Абдалли II, екс-міністра фінансів Басем Авадаллу і ще кількох людей

Колишній наслідний принц Йорданії Хамза бен Хусейн записав відеозвернення, в якому заявив, що перебуває під домашнім арештом на тлі критики дій уряду.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    УЄФА може розширити кількість учасників Євро – ЗМІ

     • 13405 переглядiв

    Молдова отримала першу партію вакцини Johnson & Johnson від США

     • 18839 переглядiв

    В іракській COVID-лікарні в пожежі загинули 36 осіб

     • 14714 переглядiв

    На Буковині виявили 6 нових випадків коронавірусу за добу

     • 18229 переглядiв