ukenru
dtp-z-dvoma-zagiblimi-na-lvivschini-politseyskogo-zatrimali

ДТП з двома загиблими на Львівщині: поліцейського затримали

 • 8831 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. Працівника поліції затримали за підозрою у скоєнні ДТП у селі Жарків Львівської області, внаслідок якої загинули двоє людей. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області, передає УНН.

"Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України та вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), а також обрання запобіжного заходу", - йдеться в повідомленні.

Установлено, що автомобіль Renault Traffic під керуванням одного з працівників Кам’янка-Бузького відділу поліції ГУНП у Львівській області зіткнувся з мопедом Suzuki Lets 2, на якому перебували 19-ти та 18-річний жителі Бродівського району. Внаслідок ДТП пасажир та водій скутера загинули на місці. За результатами попереднього медичного огляду встановлено, що правоохоронець перебував у стані алкогольного сп’яніння.

"На даний час здійснюються невідкладні, першочергові слідчі дії. Згідно чинного законодавства, у разі доведення вини, поліцейському загрожує до 10 років ув’язнення з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами", - зазначили у прокуратурі.

Нагадаємо, ця ДТП сталася ввечері 28 серпня, близько 23:30, в селі Жарків Львівської області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП