ukenru
dtp-u-kharkovi-znayshli-narkologa-yaka-oglyadala-zaytsevu

ДТП у Харкові: знайшли нарколога, яка оглядала Зайцеву

 • 20804 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. Правоохоронці, за попередньою інформацією, знайшли Олену Федірко, лікаря-нарколога, яка оглядала підозрювану у справі про ДТП на вулиці Сумській у Харкові Олену Зайцеву після наїзду на пішоходів. Про це УНН повідомило джерело у правоохоронних органах.

"За попередньою інформацією, правоохоронці знайшли лікаря-нарколога Олену Федірко, яка проводила експертизу у справі Олени Зайцевої. Процесуальні керівники готові до допиту, сподіваємося, що вона прийде. Суд розпочнеться 22 січня о 14:00 в Київському районному суді міста Харкова", - повідомив співрозмовник агентства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у Харкові: спливли нові подробиці про нарколога, яка оглядала Зайцеву

Як повідомляв УНН, 7 серпня 2018 року Київський райсуд Харкова задовольнив клопотання про проведення розшукових заходів щодо лікаря-нарколога Олени Федірко, яка оглядала підозрювану у справі про ДТП на вулиці Сумській Олену Зайцеву після наїзду на пішоходів.

Поліція повідомляла у суді, що, прийшовши місцем мешкання свідка, двері правоохоронцям відчинила жінка, яка не представилася. Вона повідомила, що Федірко переїхала на непідконтрольну Україні територію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікар-нарколог, яка проводила експертизу Зайцевої, звільнилася за сімейними обставинами

Нагадаємо, резонансна ДТП сталася 18 жовтня 2017 року у центрі Харкова. Тоді позашляховики під керуванням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова зіткнулися на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова. Після зіткнення Lexus Зайцевої викинуло на пішоходів, внаслідок чого загинули шестеро осіб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП