ukenru
drugiy-advokat-yanukovicha-rozpochav-vistup-u-debatakh

Другий адвокат Януковича розпочав виступ у дебатах

 • 10490 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Другий адвокат екс-президента Віктора Януковича Олександр Горошинський розпочав виступ у дебатах в судовому засіданні Оболонського районного суду Києва у справі про державну зраду, передає кореспондент УНН.

“Судове засідання оголошено продовженим. Слово для виступу у дебатах надається захиснику Горошинському”, — сказав головуючий у процесі судді Владислав Дев’ятко.

Варто зазначити, що на початку судового засідання Горошинський заявив клопотання про відкладення засідання, оскільки інший адвокат – Олекасндр Байдик, не завершив свій виступ у дебатах через хворобу і просив оголосити перерву у засіданні. У свою чергу суд залишив без розгляду це клопотання і ще раз запропонував Горошинському розпочати свій виступ. Наразі адвокат розпочав свою промову.

Нагадаємо, колишній президент України Янукович підозрюється у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, та веденні агресивної війни. Тобто злочинах, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП