do-nimechchini-pribuli-6000-ukrayinskikh-knig-dlya-ditey-1

Німеччина отримала понад 6 тисяч українських книжок для дітей-переселенців

 • 212100 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. У Німеччині 150 бібліотек отримали понад 6 тисяч українських книжок для дітей-переселенців. Про це в Telegram повідомило Міністерство культури та інформаційної політики України, передає УНН.

Цитата

"Завдяки проєкту Goethe-Institut "Валізка з книжками із України" 150 бібліотек у Німеччині вже отримали понад 6000 українських книжок для дітей і ще більше бібліотек отримають книги цієї осені. Книжки для дітей будь-якого віку – від малечі до підлітків, художні й нонфікшн, книжки українських авторів/авторок і перекладні, улюблена класика і новинки", – ідеться у повідомленні.

Деталі

"Валізка з книжками із України" – це проєкт Goethe-Institut у співпраці з Німецькою бібліотечною асоціацією та Українським інститутом книги, який підтримує Міністерство закордонних справ Німеччини.

Мета проєкту – надати можливість українським родинам, які вимушено покинули свій дім, знайти в німецьких бібліотеках та в бібліотеках Goethe-Institut улюблені книги українських авторів та зарубіжних в українському перекладі. 

Список бібліотек можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо

Завдяки проєкту "Книжки без кордонів" для українських дітей-біженців вже надрукували 160 тисяч примірників дитячих книжок.

Українські Національні Новини

Наші за кордоном

    Популярні

    Новини по темі