dnipropetrovshchyna-rosiiska-ataka-zavdala-shkody-kulturnym-obiektam-zhytlu-ta-infrastrukturi

Дніпропетровщина: російська атака завдала шкоди культурним об'єктам, житлу та інфраструктурі

 • 55336 переглядiв

Унаслідок російського артилерійського обстрілу в Дніпропетровській області пошкоджено будинок культури, бібліотеку, житло для ВПО, торговий центр, спортивний клуб, 8 багатоповерхівок, 16 приватних будинків, 7 господарських споруд, більше десятка автомобілів та гаражів.

На Дніпропетровщині через російську атаку пошкоджені культурний центр, бібліотека, житло для переселенців, торговий центр, спортклуб, 8 багатоповерхівок, 16 приватних будинків, 7 господарських споруд, понад півтора десятка авто і гаражі. Про це повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Деталі

У Дніпропетровській області ворог двічі обстрілював місто Нікополь артилерією, спричинивши значні матеріальні збитки та загрозу для місцевих мешканців. Відтак, у результаті обстрілів пошкоджені культурний центр, бібліотека, житло для переселенців, торговий центр і спортклуб.

Зазначено, що понівечені 8 багатоповерхівок, 16 приватних будинків, 7 господарських споруд, а також понад півтора десятка автомобілів і гаражів. Обстріли також зачепили лінії електропередач.

На щастя, внаслідок нападу ніхто з місцевих мешканців не постраждав.

Повітряні Сили попереджають про загрозу атаки безпілотників на Дніпропетровщині 05.04.24, 23:20

Популярні

Новини по темі

У бєлгороді повідомляють про вибухи та ракетну загрозу

 • 108909 переглядiв