ukenru
dlya-reformuvannya-ukroboronpromu-stvoryat-koordinatsiyniy-tsentr-v-rnbo

Для реформування "Укроборонпрому" створять координаційний центр в РНБО

 • 11308 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Для реформування Державного концерну "Укроборонпром" створять координаційний центр як робочий орган Ради національної безпеки України. Про це заявив секретар РНБО Олександр Данилюк під час міжвідомчої наради щодо реформування оборонно-промислового комплексу, повідомили УНН у прес-службі Ради нацбезпеки.

"Секретар РНБО України О.Данилюк повідомив, що буде створений Координаційний центр з впровадження реформ оборонно-промислового комплексу як робочий орган РНБО України, пріоритетним завданням якого стане реформування ДК "Укроборонпром", - повідомили у прес-службі РНБО.

За словами секретаря РНБО, Координаційний центр має "здійснити швидкий та всебічний аналіз нинішньої ситуації, обрати оптимальну модель реформування сфери ОПК, зокрема, в частині повного виключення ймовірності вчинення корупційних дій та участі політиків в цій сфері, а також ефективно координувати процес імплементації реформ".

Учасники наради, як повідомляється, ухвалили рішення про розробку програми реформування системи управління Концерном та впровадження законодавчих ініціатив у сфері ОПК, створення діючого механізму громадського контролю. Засідання групи будуть відбуватися на регулярній основі.

Нагадаємо, Данилюк обговорив з тимчасово повіреною у справах США аудит "Укроборонпрому". Уряд виділив понад 30 млн грн на міжнародний аудит "Укроборонпрому".

Українські Національні Новини

Політика