diyetolog-rozpoviv-yake-myaso-obrati-do-novorichnogo-stolu

Дієтолог розповів, яке м'ясо обрати до новорічного столу

 • 12640 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. При виборі м’ясних страв до новорічного столу краще робити ставку на дієтичне м’ясо. Про це в коментарі УНН заявив дієтолог Борис Скачко.

Найкраще підійде курятина — вона і дієтична, і доступна за ціною українцям, уточнив експерт.

“Тут два фактори: курятина доступніша за інші види м’яса. Та й засвоюється організмом вона швидше, ніж інші види м’яса. Погодьтеся, не кожен організм зможе переварити окремі жирні шматки свинини”, — говорить Скачко.

Страви з курятини прості в приготуванні, продовжив експерт.

“Будь-яка страву з курки набагато швидше і краще приготувати, ніж схожу страву зі свинини або яловичини.

І зовсім не обов’язково робити ставку на курячу грудку. Та ж гомілка, ті ж стегенця — вони не є жирними і теж прості в приготуванні”, — пояснив він.

Скачко радить “налягати” на курятину людям у віці 50+.

“Курятина, а зокрема — шкірка курки має багато корисних елементів, які чинять благотворний вплив на суглоби літніх людей. Грамотне вживання шкірки курки є хорошим профілактичним засобом від болю в суглобах”, — додав експерт.

До слова

Єдиною курятиною в Україні, підтвердила відсутність антибіотиків, залишається “Наша Ряба”. Під час незалежного тестування фахівці досліджували, що виробник (МХП) не використовує антибіотики протягом усього процесу вирощування птиці.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Дієтолог розповів, яке м'ясо обрати до новорічного столу

     • 12640 переглядiв

    ОАСК відмовив Тупицькому в задоволенні позову до НАЗК

     • 12030 переглядiв

    У Румунії антивакцинатори намагалися штурмувати парламент

     • 20850 переглядiв

    З 23 грудня в "жовту" зону переходять ще шість областей

     • 13170 переглядiв

    Випав якір: у Туреччині танкер заблокував протоку Босфор

     • 18670 переглядiв