ukenru
direktor-taboru-viktoriya-zayaviv-scho-ne-khoche-buti-tsapom-vidbuvaylom

Директор табору "Вікторія" заявив, що не хоче бути "цапом-відбувайлом"

 • 10144 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 20 вересня. УНН. Відсторонений директор табору "Вікторія" Петрос Саркісян заявив, що прокуратура намагається всю провину за пожежу у таборі "Вікторія" почепити на нього. Про це він сьогодні повідомив журналістам після судового засідання, передає кореспондент УНН.

За його словами, у державного обвинувачення немає жодних доказів щодо його винуватості згідно зі статтею 270 КК України.

"Вони це розуміють, але коло винуватців пожежі у таборі значно більше. Це або некомпетентність або…я залишаю три крапки, аби ви змогли самостійно здогадатися, чому вони більше нікого не хочуть притягнути до відповідальності", - зауважив Саркісян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На згарищі у таборі "Вікторія" продовжують знаходити останки

Крім того, він зазначає, що його доля провини у трагедії, що сталася, теж є, адже він був директором закладу, і на нього були покладення певні права та обов’язки.

"У цій справі задіяно чимало високопоставлених осіб, але зробили найбільше винним мене. Але я впевнений, що справедливість переможе, і правда випливе. Я не хочу бути "цапом-відбувайлом". Їх беззаконня буде зупинене. І навіть якщо правоохоронні органи не зможуть це зробити, є ще Божий суд", - сказав Саркісян.

Сьогодні директор табору розказав, що нині експерти знаходять кістки загиблої дівчинки родини Арпентій. Її рештки рік пролежали на згарищі, а тому постає питання чи дійсно кваліфіковано було проведено розслідування. У свою чергу, адвокат зі сторони батьків Тетяна Сягровець зауважила, що результати експертизи ідентифікують, чиї це рештки та чи дійсно вони належать загиблим дівчаткам.

Нагадаємо, пожежа в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі сталася торік у вересні. Тоді внаслідок цього загинули троє дітей. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП