ukenru
deputat-berezkin-provaliv-kozhnu-tretyu-obitsyanku-ale-znovu-khoche-v-radu

Депутат Березкін провалив кожну третю обіцянку, але знову хоче в Раду

 • 9585 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. За 5 років депутатської діяльності нардеп Станіслав Березкін не виконав третину своїх обіцянок. Про це свідчать дані аналітиків "Слово і Діло", передає УНН.

Так, Березкін дав шість обіцянок, дві з яких (33%) - провалив, одну (17%) - виконав. Решта обіцянок Березкіна (50%) знаходяться у процесі виконання.

Зокрема, Березкін пообіцяв, але не вніс законопроект про скасування усіх пільг для чиновників різних рівнів. Також нардеп обіцяв, але не вніс законопроект про надання додаткових пільг учасникам бойових дій АТО.

"При цьому, жодних обіцянок, які стосувалися б безпосереднього його виборчого округу (100-й на Кіровоградщині - ред.), нардеп не давав", - пишуть аналітики.

Нагадаємо, Станіслав Березкін знову є кандидатом в народні депутати по 100-му виборчому округу.

Він отримав депутатський мандат 27 листопада 2014 року. А за 5 років депутатської діяльності Березкін пропустив більш ніж половину засідань ВРУ (був присутнім на 286 засіданнях з 570).

А жоден законопроект, з поданих Березкіним протягом 5 років, так і не став законом.

Ба більше, Березкін є фігурантом справи про виведення 20 млн дол. з державного "Ощадбанку". Кримінальне провадження, відкрите 16 травня 2016 року, розслідує його Національне антикорупційне бюро. Серед підозрюваних у кримінальному провадженні - діти народного депутата Станіслава Березкіна - Вікторія Березкіна та Максим Березкін. Останній є колишнім співвласником агрохолдингу ПрАТ "Креатив".

Українські Національні Новини

Політика