ukenru
denisov-rozpoviv-pro-vzayemini-z-pavelkom-vin-lyubit-rozibratisya-u-situatsiyi-a-ne-voyuvati

Денисов розповів про взаємини з Павелком: "він любить розібратися у ситуації, а не воювати"

 • 10586 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Директор каналів "Футбол 1/2/3" Олександр Денисов розповів про конфлікт і примирення з президентом УАФ Андрієм Павелком, передає УНН із посиланням на tribuna.com.

За словами Денисова, конфлікт з Павелком виник на грунті теми збірної на "ЄВРО-2016" і її висвітлення. Ще тоді Павелко сам йшов на контакт, щоб розібратися у цій ситуації.

"Він полюбляє розставляти всі крапки, розібратися у ситуації, а не воювати з людиною. Павелко - менеджер і політик, йому важливіше взаємини і спільна робота, співпраця, ніж довгограючий конфлікт. Тоді одна реакція йшла на іншу, я не пам'ятаю всіх нюансів. Важливо, що все це закінчилося досить швидко. Після цього була маса моментів, за які Павелка треба було похвалити", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УЄФА не веде розслідувань щодо Павелка, а ФІФА розглядала справу про "Слава Україні!".

Денисов також висловив здивування, чому Павелка тільки критикують.

"Я не збираюся бути ні адвокатом, ні обвинувачем Павелка, ніколи цим не займався. Але чому Павелка не хвалять за призначення Шевченка? Скільки у нього каміння летіло. Дійсно, був конфлікт, дуже яскравий... Першим його намагався вирішити Андрій Павелко. Ми зустрічалися кілька разів, спілкувалися, розклали, хто де був неправий, визнали все і почали працювати", - зазначив Денисов.

Нагадаємо, рішення Павелка про призначення Андрія Шевченка тренером національної збірної називали "кумівством" і пророкували українській команді провальні перспективи.

Однак сьогодні збірна України пройшла відбірковий цикл "ЄВРО-2020" без жодної поразки і вийшла на чемпіонат з першого місця в групі.

Відзначимо також, що у рейтингу ФІФА Україна зберігає місце в ТОП-25 найсильніших команд світу.

Українські Національні Новини

Спорт