debiutnyi-hol-pikhalonka-druhyi-hol-tsarenka-ta-krasen-miach-vid-andriievskoho-dynamo-rozghromylo-danskyi-brondbiu

Дебютний гол Піхальонка, другий гол Царенка та красень м’яч від Андрієвського: “Динамо” розгромило данський “Брондбю”

 • 18178 переглядiв

Київське "Динамо" розгромило данський "Брондбю" з рахунком 4:0 у контрольному матчі на тренувальному зборі в Австрії

Київське "Динамо" у третьому контрольному матчі на навчально-тренувальному зборі в Австрії розгромило данський "Брондбю" - 4:0. Голи на рахунку Дениса Попова, Антона Царенка, який забив у другому матчі поспіль, Олександра Андрієвського та новачка киян - Олександра Піхальонка, який відзначився і гольовим пасом, передає УНН.

Деталі

У третьому контрольному поєдинку на зборах в Австрії київське "Динамо" розгромно перемогло данський "Брондбю".

Рахунок в матчі на 14-тій хвилині відкрив захисник киян Денис Попов, забивши м’яч головою після подачі зі штрафного. Йому асистував капітан "Динамо" - Віталій Буяльський. Другий гол в матчі на 71-ій хвилині забив Антон Царенко, для якого цей гол став другим на зборах. В попередньому матчі Царенко відзначився голом у ворота німецького "Шальке-04".

Царенко вдало відгукнувся на передачу від новачка киян, який перейшов цього сезону у "Динамо" з "Дніпра-1" Олександра Піхальонка.

Вже за 4 хвилини Олександр Андрієвський, скориставшися помилкою воротаря, забив гол-красень, довівши рахунок до розгромного. Андрієвський помітив, що голкіпер "Брондбю" вийшов далеко з воріт і закинув йому "за комірець".

На 81 першій хвилині дебютним голом за киян відзначився все тей же Піхальонок, встановивши остаточний рахунок на табло - 4:0.

Нагадаємо

Українська асоціація футболу висловила довіру штабу Сергія Реброва та доручила йому готувати команду до чемпіонату світу 2026 року.

Павло Башинський

Спорт

Популярні

Новини по темі

На Чернігівщині у річці потонула 2-річна дитина

 • 18674 переглядiв

Померла зірка “Беверлі-Гіллз, 90210” Шеннен Догерті

 • 22457 переглядiв

У Зарваниці відбувається Всеукраїнська проща

 • 19535 переглядiв