dali-tochno-bude-yusov-prokomentuvav-udar-po-tambovskomu-porokhovomu-zavodu

"Далі точно буде": Юсов прокоментував удар по Тамбовському пороховому заводу

 • 21069 переглядiв

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, коментуючи удар по Тамбовському пороховому заводу, зазначив, що все те, що використовується ворогом в геноцидній війні проти України, піддається такому певному впливу. Це пряма відповідальність держави-агресора та путінського режиму за війну проти України, і далі точно буде. Про це Юсов заявив в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

"Військові об’єкти, військові підприємства держави-агресора - з ними щось трапляється, особливо коли мова йде про пороховий завод. Усе те, що використовується ворогом в геноцидній війні проти України, закономірно, що воно піддається ось такому певному впливу. Так, гуркіт, так, бавовна. Це пряма відповідальність держави-агресора та режиму путінського за війну проти України. І далі точно буде", - сказав Юсов.

Нагадаємо

Учора, 4 липня, джерела УНН повідомляли, що безпілотник-камікадзе успішно завдав удару по російському Тамбовському пороховому заводу, великому підприємству з виробництва боєприпасів і пороху, попри те, що росія заперечує факт атаки. Атака на об'єкт ворожого ВПК - спецоперація ГУР.

Павло Башинський

Війна

Популярні

Новини по темі

Курс валют на 5 липня: гривня зміцнилась на 21 копійку

 • 17197 переглядiв

Черкащина: уночі знищено два ворожі "шахеди"

 • 21742 переглядiв

Армія рф дев'ять разів з ночі атакувала Сумщину: 33 вибухи

 • 17103 переглядiв

На фронті за добу сталося 155 боїв: ситуація за напрямками

 • 17253 переглядiв