ukenru
cholovik-vidkryv-strilianynu-v-ministerstvi-tsyfrovykh-tekhnolohii-taivaniu-yoho-zaareshtuvaly

Чоловік відкрив стрілянину в міністерстві цифрових технологій Тайваню: його заарештували

 • 21467 переглядiв

Озброєний чоловік відкрив стрілянину в офісі Міністерства цифрових технологій Тайваню в Тайбеї, після чого був заарештований поліцією.

Озброєний чоловік увірвався до офісу Міністерства цифрових технологій (MODA) у Тайбеї на Тайвані в четвер уранці і вчинив стрілянину, після чого був заарештований, за даними MODA і міського управління поліції, пише УНН з посиланням на Focus Taiwan.

Деталі

За даними MODA, чоловік увійшов до вестибюля міністерства на першому поверсі близько 10-ї години ранку за місцевим часом і почав вигукувати антиурядові гасла.

Потім він здійснив постріли з пістолета, який мав при собі, внаслідок чого розбилося скло головного входу до міністерства та пошкодило прилеглу стіну, але постраждалих не було, повідомили в міністерстві.

Пізніше чоловік спробував піднятися нагору, до будівлі міністерства, але був заблокований охоронцями. Невдовзі після цього на місце прибула поліція і заарештувала його, ідеться в повідомленні.

В окремій заяві управління поліції міста Тайбея повідомило, що о 10:21 воно отримало дзвінок про озброєного зловмисника в міністерстві і негайно направило офіцерів на місце події.

Після прибуття поліцейські заарештували підозрюваного, чоловіка років 50 на прізвище Чанг, і вилучили в нього пістолет і довгоствольну рушницю.

Поліція оточила територію і забрала підозрюваного на допит, повідомили у відомстві.

Низка ЗМІ повідомила, що чоловік здійснив три постріли з довгоствольної рушниці всередині міністерства, проте цих подробиць ще не підтвердила поліція.

04.03.2024, 15:56 • [views_0]

Юлія Шрамко

Новини Світу