ukenru
chinovnikam-zaboronili-yizditi-za-kordon-bez-povazhnikh-prichin-uryad-skhvaliv-postanovu

Чиновникам заборонили їздити за кордон без поважних причин: уряд схвалив постанову

 • 1109788 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. Уряд схвалив постанову, яка забороняє на час війни виїзд чиновників за кордон без поважних причин. Про це повідомив у Telegram Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, передає УНН.

Цитата

"На виконання рішення РНБО Уряд схвалив постанову, яка забороняє на час війни виїзд чиновників за кордон без поважних причин", - написав Шмигаль.

Додамо

За його словами, народні депутати, урядовці, представники місцевої влади, прокурори, судді та багато інших посадовців можуть перетинати державний кордон на підставі службового відрядження. Виїхати за кордон для переговорів, для лікування, для догляду за неповнолітніми дітьми — можна. Кататися на відпочинок — ні.

"На жаль, є ті, хто навіть під час війни не зрозумів цих базових речей. Тому було рішення РНБО, був відповідний указ Президента України і тепер є відповідна постанова Кабінету Міністрів", - резюмував прем'єр.

Раніше

Рада національної безпеки та оборони прийняла рішення, що на час воєнного стану держслужбовці можуть виїжджати за межі України виключно у службові відрядження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісти дізнались про канікули заступника Генпрокурора в Іспанії та зв'язки з відомим львівським підприємцем

Українські Національні Новини

Політика