cherez-elektronnu-poshtu-ta-rekomendovanym-lystom-venislavskyi-rozpoviv-yaki-sposoby-vydachi-povistok-rozghliadaiut-u-vr--2

Через електронну пошту та рекомендованим листом: Веніславський розповів, які способи видачі повісток розглядають у ВР

 • 37992 переглядiв

У комітеті Верховної Ради напрацьовують законопроект, який стосується питань проходження військової служби, зокрема, і питань вручення повісток та яким чином це буде відбуватися. Про це повідомив член комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський на брифінгу, передає УНН.

Деталі

Веніславський повідомив, що Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки напрацював законопроект, що стосується питань проходження військової служби, питань пов’язаних з мобілізацією.

За його словами, майбутній законопроект буде чітко визначати підстави, за якими військовозобов'язаний буде мати можливість на відстрочку під час мобілізації.

Планується і удосконалити питання вручення повісток для військовозобов’язаних.

"Також вирішено питання чи будуть вдосконалюватися питання функціонування електронного реєстру військовозобов'язаних тощо", - додав Веніславський.

Крім того, Веніславський додав, що наразі вирішуються питання, яким чином будуть видаватися повістки.

"Це може бути електронним листом, це може бути під розписку, рекомендованим листом. Тобто є різні механізми, які пропонується удосконалити для того, щоб не звужувати все до особистого вручення під розписку повістки", - сказав Веніславський.

Законопроектом також планується передбачити можливість надання до 12 місяців відпустки для військовослужбовців, які отримали поранення.

Нагадаємо

У березні Веніславський повідомляв, що у комітеті Верховної Ради розглядають можливість вручення повісток на мобілізацію за допомогою месенджерів.

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Кемерон обговорив війну в Україні з очільником МЗС Китаю

     • 39798 переглядiв

    Рада не піде на зимові канікули – Веніславський

     • 37380 переглядiв