budemo-biti-po-okupantakh-poki-ne-pidut-zvidti-danilov-prokomentuvav-vibukhi-u-mariupoli

Будемо бити по окупантах, поки не підуть звідти: Данілов прокоментував вибухи у Маріуполі

 • 1302077 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Українські військові будуть наносити удари по позиціях ворога в Маріуполі та в інших українських містах, допоки окупанти не залишать нашу землю, заявив в ефірі національного телемарафону Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов, передає УНН.

Цитата

“Періодично (у Маріуполі – ред.) відбувається те, що має відбуватися – наші військові знищують російських терористів, які вторглися до нашого славетного міста Маріуполь. Такі удари відбуватимуться не лише у Маріуполі, а й у всіх містах, поки вони звідти не підуть. Це буде відбуватися і назва не має значення. Це наша територія. Це наші міста. І ми будемо бити по окупантах-терористах до того часу, поки вони звідти не підуть. І відстань, повірте, вже на сьогодні, для нас великого значення не має. Чи то 100 кілометрів, чи то 150 кілометрів, чи то трішки більше”, – заявив Данілов.

Доповнення

У Маріуполі з ночі на 22 лютого повідомляли про вибухи. Зокрема повідомлялося про знищення російських складів боєприпасів.

Сьогодні радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що у тимчасово зайнятому російськими окупантами місті зранку знову було гучно - черговий вибух. Загарбники підняли у небо авіацію.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Борис Джонсон заявив, що претендує на посаду Генсека НАТО

     • 1496846 переглядiв

    Китай у п'ятницю представить мирну пропозицію щодо України

     • 1155956 переглядiв