ukenru
boyoviki-na-donbasi-trichi-porushili-rezhim-tishi

Бойовики на Донбасі тричі порушили режим "тиші"

 • 9823 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. Протягом доби, у період з 00.00 до 18.00, обліковано три випадки порушення режиму припинення вогню з боку російських окупаційних військ. Про це йдеться у повідомленні прес-центру ООС, передає УНН.

"Протягом поточної доби, у період з 00.00 до 18.00, обліковано три випадки порушення режиму припинення вогню з боку російських окупаційних військ.

При цьому зафіксовано один випадок застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у прес-центрі, ворог відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм по позиціях українських військових в районі населеного пункту Жовте на Луганському напрямку та з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі селищ Водяне та Павлопіль на Маріупольському напрямку.

"Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав.

Водночас, незважаючи на погіршення погодних умов, українські військові продовжують надійно контролювати дії противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню", - йдеться у повідомленні.

Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових, зазначили у прес-центрі.

Нагадаємо, 9 січня російські бойовики два рази порушили режим припинення вогню. При цьому випадків застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами не обліковано.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП