ukenru
bilshe-ne-premyer-slugi-narodu-pidtrimali-zayavu-goncharuka-pro-vidstavku

Більше не прем'єр: "слуги народу" підтримали заяву Гончарука про відставку

 • 29385 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Фракція "Слуга народу" підтримала звільнення Прем'єр-міністра Олексія Гончарука і він вже більше не прем'єр. Про це повідомив народний депутат Олександр Дубінський, передає кореспондент УНН.

"Гончарук заяву написав, в парламент передав. Ми зараз проголосували фракцією – її задовільнити. І він вже більше не Прем'єр-міністр", - сказав Дубінський.

Він додав, що не має значення, чи писав Гончарук заяву до суду – завтра в парламенті вони проголосують за його відставку.

"Фракція ухвалила рішення задовольнити заяву Гончарука про відставку… Утрималось три людини під час голосування за ухвалення заяви про його відставку. Мотовиловець, інших двох депутатів, я на жаль не пам'ятаю, я не знаю прізвищ", - зазначив Дубінський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуги народу" підтримали кандидатуру Шмигаля на посаду прем'єра

За його словами, у Президента та фракції чудовий настрій.

"Відчуття, що завтра буде поданий персональний склад Кабміну, який буде проголосований. Завтра ще буде чотири кандидатури міністрів, які будуть представлені парламенту і проголосовані. Це Міністерство освіти, Мінрегіон, віце-прем'єр з питань промисловості та перший віце-прем'єр. Їх усіх зараз в складі Кабміну немає, ще кандидатури обговорюються. Ведуться перемовини, тому ці кандидати будуть представлені завтра", - резюмував він.

Нагадаємо, Дубінський повідомив, що Кабмін буде перезавантажено майже повністю.

Українські Національні Новини

Політика