bilia-berehiv-yaponii-rozbyvsia-viiskovyi-litak-ssha

Біля берегів Японії розбився військовий літак США

 • 25620 переглядiв

Американський військовий літак Osprey розбився поблизу острова Якусіма в Японії. Свідки повідомили, що під час зниження у літака загорівся лівий двигун.

У середу, 29 листопада, біля берегів Японії  розбився американський військовий літак Osprey. Про це повідомляє Reuters, передає УНН.

Деталі 

Попередньо на борту американського літального апарата перебувало вісім військовослужбовців. Зазначається, що берегова охорона Японії направила патрульні катери та літаки до острова Якусіма, де впав вертоліт.

Місцеві рибалки кажуть, що в цьому районі знайшли трьох людей у ​​навколишніх водах, але їхній стан невідомий. Речник уряду префектури заявив, що аварія сталася біля аеропорту острова, де того ж дня успішно приземлився інший Osprey.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На тлі напруженої ситуації з Китаєм: США створили базу морської піхоти на японському острові Окінава

Очевидці авіакатастрофи розповіли, що у літака горів лівий двигун, коли він падав.

Доповнення 

V-22 Osprey експлуатується морською піхотою США, ВМС США та силами оборони Японії.

Раніше розгортання Osprey в Японії викликало суперечки, оскільки критики стверджували, що він схильний до аварій. Військові США та Японії навпаки заявляли, що це безпечно.

Нагадаємо

У південнокорейські, американські та японські військові провели свої перші в історії тристоронні повітряні навчання у відповідь на розвиток ядерної загрози Північної Кореї.

Володимир Омельченко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Біля берегів Японії розбився військовий літак США

     • 25620 переглядiв