batka-prytiahnuly-do-vidpovidalnosti-za-te-shcho-dozvolyv-9-richnii-dytyni-sisty-za-kermo-biloshytskyi

Батька притягнули до відповідальності за те, що дозволив 9-річній дитині сісти за кермо - Білошицький

 • 26879 переглядiв

31-річний батько був затриманий за те, що посадив свою 9-річну дитину за кермо і розмістив відео в Інтернеті, порушивши обов'язки по вихованню дітей і закони про передачу управління транспортним засобом.

Відшукали та склали протокол щодо 31-річного батька, який посадив свою 9-річну дитину за кермо, а відео поширив у мережі. Про це повідомляє Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, передає УНН.

Деталі

Глава патрульної поліції Олексій Білошицький розкритикував поведінку батька, який посадив за кермо 9-річну доньку, а відео-підтвердження поширив в Інтернеті.

Відео розлетілось по різних пабліках. Автор думав, напевно, що то круто і прикольно "так жити". Але більшість правосвідомих громадян справедливо захейтили. Що було закономірно.Бо то було не круто, а фейспалм 

– заявив Олексій Білошицький.

За інформацією, правоохоронні органи відшукали 31-річного батька та склали відповідний протокол за частиною 1 статті 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) та частиною 2 статті 126 (передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом) Кодексу України про правопорушення.

Неповнолітній загинув після наїзду двох автівок у ДТП за участю співробітника поліції: камери зафіксували, як хлопець ліг на дорозі02.10.23, 11:53 • [views_193020]

Юлія Котвицька

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Німеччина закликає своїх громадян покинути Іран

     • 45141 переглядiв