avtorskyi-brend-z-poshyttia-odiahu-oryhinalni-kaviarni-ahentstvo-finansovykh-konsultatsii-yak-zhinky-z-brovariv-realizuiut-svoi-biznes-idei-video

Авторський бренд з пошиття одягу, оригінальні кав’ярні, агентство фінансових консультацій - як жінки з Броварів реалізують свої бізнес-ідеї (відео)

 • 19674 переглядiв

Як жінки з Броварів реалізують свої бізнес-ідеї.

У Броварах побільшало жінок, які хочуть створити та розвивати власну справу. Десять найкращих учасниць п’ятої навчальної програми жіночого бізнес-хабу, який діє у місті вже рік, представили свої бізнес-проєкти.

Які бізнес-ідеї виявилися найбільш оригінальними, хто зможе отримати фінансову допомогу на розвиток свого бізнесу, і чому саме Бровари є одним з ключових осередків розвитку жіночого підприємництва в Україні – дізнавалися журналісти УНН.

Деталі

Як розповіла засновниця жіночого бізнес-хабу UWE Hub Марина Саприкіна, навчання тривало з восьмого липня по перше серпня. У ньому взяли участь 25 жінок. До фіналу пройшли десять. А переможниця матиме змогу написати грант на отримання фінансової підтримки свого бізнесу.

Десять дівчат, які пройшли до фіналу, представлять свої ідеї для розвитку або масштабування свого бізнесу. Це фінал того, чому вони навчилися протягом останнього місяця. І переможниця отримає змогу написати грант на фінансування своє бізнес-ідеї

- розповіла Марина Саприкіна.

Участь у цій та попередніх навчальних програмах жіночого бізнес-хабу брали не лише жінки, які мріють відкрити свою справу, але й ті, які вже займалися бізнесом, і хочуть навчитися чомусь новому.

Серед них, зокрема, і Тетяна Гамуряк, яка популяризує свій бренд одягу з льону, родзинкою якого має бути вишивка.

"Ми хочемо транслювати українську культуру, українську традицію для місцевих локальних мешканців, а також продавати це за кордоном", - розповіла Тетяна Гамуряк.

Загалом розмаїття ідей жінок-підприємниць у Броварах приємно дивує: оригінальні кав’ярні, грумінг-послуги, фінансові консультації тощо.

І що найголовніше, ці бізнес-проєкти потрібні у Броварах, а тому міська влада зацікавлена в їхній реалізації.

Міська рада є нашими партерами, і завдяки їм почався тут наш хаб. Тут завдяки їхній рішучості ми почали розвивати жіноче підприємництво. Ми шукаємо нові можливості, щоб розвивати жінок у Броварах і в Україні

- підкреслила Марина Саприкіна.

Навчання та фінансова підтримка: як у Броварах працює хаб, який допомагає жінкам відкрити власний бізнес (відео)19.07.24, 10:31

Популярні

Новини по темі