ukenru
aviaudar-na-sumshchyni-rosiiany-skynuly-4-bomby-na-bilopillia-ye-zhertvy

Авіаудар на Сумщині: росіяни скинули 4 бомби на Білопілля, є жертви

 • 24218 переглядiв

Внаслідок російського авіаудару в Білопіллі Сумської області загинула 1 жінка і ще 3 отримали поранення, були частково зруйновані комерційні будівлі та міська рада.

4 КАБи скинули російські військові сьогодні вдень, на центр міста Білопілля. Через цю атаку загинула жінка, та ще три людини зазнали поранення. Один із травмованих – у важкому стані. Про це поінформували у Сумській ОВА, передає УНН.

Сьогодні у Білопіллі російські терористи вчинили черговий злочин проти мирних людей, вдаривши по цивільній інфраструктурі. Завдяки тому, що сигнал повітряної тривоги пролунав вчасно і люди спустились в укриття, вдалось уникнути більшої кількості жертв. На жаль, ті, хто залишились ззовні отримали поранення, у тому числі і несумісні з життям. Висловлюю співчуття рідним і близьким загиблої.

– повідомив начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх.

Деталі

Зазначається, що усім постраждалим внаслідок авіаудару надається медична допомога, як місцевими так і обласними лікарнями.

Також за даними ОВА, через цей авіаналіт частково зруйновані заклади торгівлі, будівля міськради, та потрощені автівки місцевих.

Аварійно-рятувальні роботи тривають. На місці працюють всі необхідні служби.

Тетяна Салганік

Війна