aviakatastrofa-u-brovarakh-posadovtsiv-dsns-yakim-povidomili-pro-pidozru-vidstoronyat

Авіакатастрофа у Броварах: посадовців ДСНС, яким повідомили про підозру, відсторонять

 • 246020 переглядiв

КИЇВ. 3 серпня. УНН. Посадовців ДСНС, яким було оголошено підозру у зв’язку з авіакатастрофою в Броварах, відсторонять від виконання службових обов’язків, повідомляє ДСНС України, передає УНН.

Цитата

“На сьогодні ДСНС, у порядку, визначеному законодавством, вживає заходів щодо відсторонення від виконання посадових обов'язків осіб, яким ДБР оголосило підозру”, - йдеться у повідомлені.

У відомстві додали, що від початку створення 20 січня 2023 року урядової комісії з розслідування причин авіакатастрофи вертольота EC 225 LP, ДСНС надала усі необхідні для його проведення матеріали та всіляко сприяє об'єктивному і прозорому розслідуванню цієї страшної трагедії.

Доповнення

Сьогодні стало відомо, що працівники ДБР повідомили про підозру п’ятьом посадовцям Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Вони порушили правила безпеки польотів гелікоптера з керівництвом МВД, який зазнав катастрофи 18 січня 2023 року у Броварах. 

Нагадаємо

18 січня 2023 року у Броварах поруч з дитсадком та житловим будинком впав гелікоптер ДСНС. На борту було керівництво МВС у складі опергрупи з 6 людей, а також 3 члени екіпажу. 

Крім високопосадовців МВС в авіатрощі загинуло чотири жінки та малолітня дитина, які саме прийшли у садочок. 31 людина, серед яких 13 дітей, отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    ВАКС розпочав розгляд по суті у справі Насірова

     • 252695 переглядiв