ukenru
avariya-litaka-v-tikhomu-okeani-odin-pasazhir-znik-bezvisti

Аварія літака в Тихому океані: один пасажир зник безвісти

 • 52759 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. Авіакомпанія Air Niugini, літак якої у п'ятницю зазнав аварії в тихоокеанській лагуні на території Федеративних Штатів Мікронезія, повідомила про одного зниклого безвісти пасажира. Про це йдеться у повідомленні компанії, передає УНН.

"Станом на сьогодні (29 вересня - ред.) 12:30 ми не можемо відзвітувати про одного чоловіка, і співпрацюємо з місцевими органами влади, лікарнями та слідчими, щоб знайти цього пасажира, який перебував на борту нашого рейсу PX073", - йдеться у повідомленні.

У першопочаткових звітах з місця події вказувалось, що всі пасажири і екіпаж літака були успішно евакуйовані. Аавіакомпанія підтвердила, що усі інші пасажири зареєстровані.

Авіакомпанія запевнила, що наразі намагається зв'язатися з родиною зниклого пасажира та продовжує його пошуки.

Окрім того, за даними компанії, наразі шестеро пасажирів залишаються в лікарні в Мікронезії, їхній стан стабільний. Триває процес перевезення інших пасажирів та екіпажу в Порт-Морсбі.

Як повідомляв УНН, у п’ятницю літак Boeing 737-800 авіакомпанії Air Niugini з 47 людьми на борту зазнав аварії в тихоокеанській лагуні на території Федеративних Штатів Мікронезія.

Українські Національні Новини

Новини Світу