ukenru
avakov-vidpovidalniy-za-rozsliduvannya-spravi-vbivstva-sheremeta-zelenskiy

Аваков відповідальний за розслідування справи вбивства Шеремета – Зеленський

 • 18101 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що за результат розслідування справи щодо вбивства журналіста Павла Шеремета відповідальний міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Про це він заявив під час пресконференції, передає кореспондент УНН.

"Що стосується справи Шеремета - вона більш складна… Зараз цю справу веде і розбирається міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Він це знає, це дійсно "його" справа, і він відповідальний за результат цієї справи: якщо доведе слідство, а потім суд, що ті люди, які зараз є... Не треба звинувачувати - вони підозрювані у вбивстві. Якщо вони вбивці – вони сядуть у тюрьму. Якщо ні, то будуть нести відповідальність ті люди, які довели цю справу до суду та звинуватили невинних людей", - зазначив він.

Як повідомлялося, правоохоронці назвали підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета: Яна Дугарь, Андрій Антоненко, подружжя Інна та Владислав Грищенки, Юлія Кузьменко.

Остання по телефону обговорювала можливий замах на вбивство Марусі Звіробій та викрадення її дітей.

Також нагадаємо, 20 липня 2016 року близько 7:45 ранку стався вибух в автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка в Києві. В результаті вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

Як повідомлялося раніше в УНН, суд залишив Антоненка під вартою.

Українські Національні Новини

Політика