ataka-rf-na-kyivshchynu-zahynulo-podruzhzhia-sered-postrazhdalykh-dytyna

Атака рф на Київщину: загинуло подружжя, серед постраждалих дитина

 • 40805 переглядiв

Внаслідок ворожого обстрілу в Київській області загинуло подружжя, поранена в тому числі дитина; також було пошкоджено інфраструктуру.

Через ворожий обстріл Київської області загинуло подружжя. Попередньо постраждало 6 осіб, у тому числі дитина. Пошкоджено складські приміщення та електромережі. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Офісу Генпрокурора. 

Деталі

"За даними слідства, 2 січня 2023 року збройні сили рф здійснили повітряну атаку  ракетами та безпілотними літальними апаратами по області. Внаслідок ворожого обстрілу загинуло подружжя. Попередньо, постраждало 6 осіб, у тому числі дитина", - повідомили в Офісі Генпрокурора. 

Повідомляється, що уламки засобів ураження зруйнували і пошкодили приватні житлові будинки, багатоповерхівку та автомобілі мирних жителів у різних районах Київщини. Також пошкоджено складські приміщення та електромережі. На місцях влучань осколків здійнялися пожежі.

Окрім того, ворог поцілив ракетою в недобудований храм та капличку.

"Розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1, 2 ст. 438 КК України)", - зазначається в повідомленні. 

Доповнення 

У Києві внаслідок сьогоднішньої атаки російських військ померла жінка, 27 людей постраждали. 

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Миколаєві уламки збитого «шахеда» впали на гаражі

     • 31090 переглядiв