ukenru
ataka-rf-na-kharkiv-kilkist-poranenykh-zrosla-do-18-sered-nykh-trymisiachna-dytyna

Атака рф на Харків: кількість поранених зросла до 18, серед них - тримісячна дитина

 • 22396 переглядiв

У результаті російського удару по Харкову одна людина загинула і 18 отримали поранення, в тому числі четверо дітей у віці від трьох місяців до тринадцяти років, були пошкоджені житлові квартали, медичні установи, автомобілі, школа, дитячий садок та інші об'єкти цивільної інфраструктури.

У результаті удару рф по Харкову кількість поранених зросла до 18, серед них - тримісячна дитина. Прокурори працюють на місцях ворожих ударів, передає УНН із посиланням на Харківську обласну прокуратуру.

"... розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Деталі

За даними слідства, 27 березня приблизно о 15:50 збройні сили рф обстріляли житлові квартали у Шевченківському районі Харкова.

Станом на зараз відомо про одного загиблого чоловіка. 18 осіб поранено, серед яких четверо дітей від трьох місяців до тринадцяти років.

По Харкову рф вдарила авіабомбами - вперше з 2022-го року: влучили у школу та між житловими будинками27.03.24, 17:35 • [views_0]

Пошкоджено низку багатоповерхівок, медичні установи, автомобілі, школа, дитячий садок та інші обʼєкти цивільної інфраструктури.

За попередніми даними, ворог вдарив двома УМПБ Д-30 (уніфікований міжвидовий плануючий боєприпас, калібр 30 см). Це перший випадок, коли збройні сили рф вдарили таким видом боєприпасу по місту. Боєприпаси випустили з літака.

У прокуратурі додали, що інформація буде оновлюватись.

Прокурори, поліцейські та профільні служби працюють на місцях чергового російського терору проти мирного населення Харкова.

Антоніна Туманова

Війна