ukenru
astrolog-rozpovila-yaki-planeti-budut-vplivati-na-podiyi-v-2019-rotsi

Астролог розповіла, які планети будуть впливати на події в 2019 році

 • 33316 переглядiв

КИЇВ. 1 січня. УНН. У наступному році Уран зробить остаточний перехід зі знаку Овна у Тельця, що дозволить завершити період революцій і воєн і почати реформи у земельній та фінансовій сферах. Такий прогноз зробила доктор астропсихології і інтегративної психології Олена Осипенко у коментарі кореспонденту УНН.

"Від 6 березня 2019 року планета поколінь Уран зробить остаточний перехід зі знаку Овен, у якому провів близько семи років, у знак Тельця. Що ж ми з вами можемо очікувати від проходження Урана по Тельцю (з 2019 по 2025 рік)? Телець - знак матерії, що символізує земельні ресурси, матеріальні цінності, фінансову сферу. Від цього транзиту Урана ми можемо очікувати реформ у цих галузях життя. Він підриває все, що вже застаріло, нежиттєздатне, консервативне і впливає на прогрес і розвиток в певних областях", - повідомила астролог.

За її словами, Уран буде вимагати введення нових, більш екологічних технологій в сільському господарстві, докорінно переглянути ставлення до видобування та використання нафти, газу, вугілля та інших копалин і зробити акцент на застосуванні альтернативних видів енергії. В економічній сфері будуть все більш активно впроваджуватися електронні гроші, в той же час варто очікувати частих коливань курсів валют в зв'язку з нестабільністю світових фінансових об'єднань. При цьому Осипенко підкреслила, що в 2019 році Уран лише почне свою трансформаційну роботу у життєво важливих для людства матеріальних сферах.

Також астролог нагадала, що у "войовничому і імпульсивному" Овні прогресивний Уран впливав на світову спільноту через революції і війни. "Завданням його було раптово і жорстко струснути систему і виявити її слабкі місця", - нагадала астролог.

Нагадаємо, 2019 рік буде вдалим для інтелектуальної і творчої роботи, а також для укладення шлюбів і народження дітей.

Українські Національні Новини

Суспільство