ukenru
aryev-rozpoviv-pro-rezultat-zasidannya-reglamentnogo-komitetu-parye-schodo-rosiyskogo-shantazhu

Ар’єв розповів про результат засідання регламентного комітету ПАРЄ щодо "російського шантажу"

 • 10198 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Регламентний комітет Парламентській асамблеї Ради Європи пропонує проголосувати за ускладнення процедури запровадження санкцій проти делегацій країн, які грубо порушили принципи демократії, верховенства права і прав людини. Про це повідомив голова української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи Володимир Ар'єв у себе на сторінці Facebook, передає УНН.

"Результат засідання регламентного комітету ПАРЄ щодо російського шантажу: зради немає, перемоги теж", - зазначив Ар'єв.

За його словами, з позитивних моментів засідання: поки не спрацював найгірший сценарій, коли ПАРЄ повністю скасовує можливість запровадження санкцій проти делегацій країн, які грубо порушили принципи демократії, верховенства права і прав людини.

"Негатив: регламентний комітет пропонує проголосувати за ускладнення процедури запровадження санкцій, щоб типу зробити крок назустріч шантажистам", - зазначив нардеп.

Тепер за словами Ар’єва – мобілізувати сили на сесію ПАРЄ, тому що основна боротьба за поправки і за прийняття зваженого рішення попереду. Голосування відбудеться 9 жовтня, додав він.

Нагадаємо, члени комітету Верховної Ради України раніше одноголосно підтримали проект постанови про заяву Верховної Ради до членів ПАРЄ щодо засудження спроб зняти обмежувальні заходи у відношенні постійної делегації Російської Федерації у Парламентській асамблеї Ради Європи.

Українські Національні Новини

Політика