armiia-rf-aktyvizuvala-shturmy-ta-aviaudary-na-tavriiskomu-napriamku-tarnavskyi

Армія рф активізувала штурми та авіаудари на Таврійському напрямку - Тарнавський

 • 16472 переглядiв

Російські війська посилили штурми та авіаудари на Таврійському напрямку, що призвело до збільшення втрат серед російських військовослужбовців

Російські війська різко збільшили кількість штурмових дій та авіаударів на Таврійському напрямку, ростуть і втрати ворога, повідомив у середу командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія", бригадний генерал Олександр Тарнавський, передає УНН.

Російські окупанти різко збільшили кількість штурмових дій та авіаударів. Скидають КАБи з Су-35. Зросли втрати ворога у живій силі та бронетехніці

- написав Тарнавський у Telegram.

Деталі

Зі слів командувача, минулої доби на Таврійському напрямку загальні втрати ворога сягнули 491 особу. 7 окупантів здалися в полон.

Знищено 21 ворожу одиницю військової техніки. Зокрема, 3 танки, 3 ББМ, 1 ПТРК, 6 БпЛА, 4 автомобілі та 4 одиниці спецтехніки, зокрема - самохідну реактивну установку розмінування УР-77 "Метеорит". Також знищено 3 склади боєприпасів. Ще 11 одиниць техніки пошкоджено, повідомив Тарнавський.

"Наші захисники та захисниці стійко тримають оборону на Авдіївському напрямку. (...) Водночас, триває ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку", - зазначив командувач.

При цьому, зі слів Тарнавського, ворог на Таврійському напрямку, завдав 1 ракетного та 29 авіаударів, провів 38 бойових зіткнень та здійснив 911 артобстрілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський: армія рф зробила "зеків" основним джерелом поповнення втрат на полі бою

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    ЄС надав Україні ще 1,5 млрд євро макрофіну

     • 20182 переглядiв